4/6-24.
Til bålhyttedagen fik vi hver især tildelt forskellige opgaver. Vores gruppe stod for Naanbrødet.
Vi tilberedte fisken (ørred) i dej, som er et alternativ til sølvpapir.
Fisken blev her røget over røgssavsmuld.
Her er vi færdige med maden, og er i gang med at anrette den.
Vi fik lavet både selleribøffer, paneret selleri, bagt ananas + banan og chokolade og aubergine-dip.
Her er vi i gang med at tilberede maden. Vi startede ud med at hugge brænde til bålet, som vi selv lavede.
Vores Naan-brødsdej.
Her kan man se fiskens lever og rogn.
Nogle af fiskens indvolde.
Her havde vi forberedt fisken ved at rense den og dissekere den.
Her er vi igang med at dissekere fisken.
Hejsa - super I er kommet i gang med at blogge! God foto dokumentation fra vores første undervisningsdag - fint med forklarende tekst under jeres fotos :-)
SvarSletVh Ida